KLASSER / UTBUD

BESKRIVNING AV VÅRA KLASSER & UTBUD

 • POWER MIX

  Intervallträning med redskap och kroppsvikt – lagom tuffa övningar för styrka och kondition. Energiska och varierande klasser för allsidig träning på din nivå.

 • CROSSFIT

  CrossFit i sin renaste form. För dig som gillar högintensiv och funktionell träning. Vi följer en programmering för att säkerställa att du hela tiden har förutsättningarna för att utvecklas. De relativt små grupperna ger möjlighet till mer personlig coachning. Här är alla välkomna, nybörjare som rutinerade.

  Endast bokningsbar med medlemskap Premium.

 • OLYMPISKA LYFT

  Här övar vi på klassiska lyftövningar som frivändningar, överstötar och ryck. Huvudsyftet är att utveckla styrka, smidighet, teknik och timing så att dessa komplexa övningar kan utföras på ett säkert sätt.

  Endast bokningsbar med medlemskap Premium.

 • GYMNASTIK

  Teknikträning för de gymnastiska momenten inom CrossFit såsom pullup, handstand pushup, muscle up, double under. Alla kan delta!

  Endast bokningsbar med medlemskap Premium.

 • CORE

  Här tränar vi upp styrka och stabilitet i bålen – kroppens kärna som behöver vara stark för att klara av vardagen och för att kunna göra tunga och utmanande övningar i gymmet.

 • STRENGTH

  Fokus ligger på att öka styrkan i basövningarna och att bygga muskelmassa. Basövningarna är en styrketräningsövning som aktiverar ett stort antal muskler samtidigt. Vi går igenom samtliga med rätt teknik och utförande. Oavsett var du är i din träning så är denna klass utmärkt för dig som vill bli starkare.

  Exempel på basövningar: Marklyft, knäböj, bänkpress, militärpress, chins och skivstångsrodd.

 • SENIOR

  En timmes rörelseglädje för alla. Stationsbaserad träning med blandning av styrka, kondition, rörlighet, balans och koordination som du anpassar till nivå och dagsform – om en övning känns alltför utmanande ger vi alternativ. Efter passet tar vi en fika tillsammans.

 • SOMA MOVE

  Ett mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner. Träningen förbättrar både mobilitet, balans kondition och styrka. Stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

 • MOBILITET

  Träning för bättre rörlighet i stela muskler och muskelfästen. Varierande rörlighetsövningar där vissa kan upplevas utmanande och ansträngande.

  Vi jobbar igenom kroppen i olika flöden.

 • PERSONLIG TRÄNING

  Tankekraft, Livskraft & Muskelkraft

  Träna med en Personlig Tränare – träning anpassad för just dig & dina mål!

  Vi hjälper dig att hitta din kraft att vilja välja & prioritera dig själv & din hälsa.

  Tillsammans gör vi en plan för att få dig dit du vill. Träningen anpassas helt efter dig och dina förutsättningar.

  Oavsett om du behöver hjälp att komma igång, lära dig mer om ett specifikt träningsområde, söker inspiration eller vill ha hjälp att uppnå ett specifikt mål har vi en Personlig Tränare för just dig!

  Vi hjälper dig även med kostrådgivning om du vill ha det!


  Boka en tid med en av våra Personliga Tränare:

  Malin Belin

  Camilla Theberg

  Lotta Strömberg

  Louise Parman

  Ruben Mihaljica

  Rebecka Skogh

  Dennis Dokas

  Alla Personliga Tränare på Krafvärket är licensierade!

  Alla personliga tränare på Kraftvärket är licensierade och har gedigen, mångårig kunskap inom träning. De har en teoretisk grundkunskap inom anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur kroppen är byggd och dess funktion i vardagen.

  Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med att nå dina mål!
  medlem@kraftvarket.se