Om oss

Sommaren 2020 sprang vi in i varandra av en slump som senare skulle leda oss till Kraftvärket. Angelica och Malin som älskar gruppträning i alla former och Louise och Lisa som brinner för CrossFit.

Efter alla våra år av träning och erfarenheter visste vi hur vi skulle forma Kraftvärket. Vår vision var tankekraft, muskelkraft, livskraft och att vår stabila grund skulle vara gemenskap och träningsglädje.

Maj 2020 var det bestämt. Nu kör vi!

Kraftvärket slog upp dörrarna september 2020, mitt under den värsta pandemin.

Trots hårda restriktioner lyckades vi vända allt till det positiva och genom gruppträning utomhus, begränsade platser på klasserna och en acceptans från alla våra medlemmar lyckades vi ta oss framåt och även öka antalet medlemmar hela tiden.

Våra seniorer körde och kör fortfarande utomhus i ur och skur och efter träningen dricks det kaffe och umgås det en stund. Under pandemin var detta något som våra äldre verkligen behövde.

Kraftvärket växer hela tiden och fler upptäcker värdet i att tillhöra något mindre och personligt. Vår största fördel är att vi kan vara flexibla i alla lägen & ändra vår gruppträning så att den blir bäst för alla.

Vårt mål är att ALLA ska känna sig välkomna, inkluderande och oavsett nivå så kan du vara med och träna.

Mycket händer på kort tid och vi expanderade till ett gym på övre plan och i augusti 2022 blev vi även en affiliate och heter numera Crossfit Kraftvärket Åkersberga.

Vi värdesätter att kunna ha ett brett utbud av klasser och fortsätta göra Kraftvärket till Åkersbergas roligaste, hemtrevligaste och bästa ställe att träna på.

Vi vill inspirera, utmana och se till att du får uppleva något unikt och i våra årshjul snurrar olika event som klubbmästerskap, Open, Murph, medlemsfester med liveband, företagsevent, dansevent och träningsresor utomlands.

Se våra coacher