Om oss

Sommaren 2020 korsades våra öden, och det banade vägen till något enastående – Kraftvärket.

Angelica och Malin, de älskade gruppträning i alla dess former, medan Louise och Lisa brann för CrossFit. Med åren av träningserfarenhet som vår ryggrad, visste vi precis hur vi skulle forma Kraftvärket till något magiskt. Vår vision var en förening av tankens kraft, muskelstyrka och livskraft, med gemenskap och träningsglädje som vår stadiga grund.

I maj 2020 var det ingen återvändo – vi skulle göra det här!

Kraftvärket slog upp sina dörrar mitt i pandemins svåra tider, i september 2020. Trots de tuffa restriktionerna, förvandlade vi utmaningarna till möjligheter.

Med utomhusträning i grupp, begränsade platser på våra klasser och ett fantastiskt stöd från våra medlemmar, blommade vi upp och vår medlemskrets växte stadigt. Våra seniorer var hjältar och tränade utomhus i regn och rusk, följt av kaffedrickande och trevligt sällskap – en välbehövlig ljusglimt mitt i pandemin.

Kraftvärket växer stadigt, och fler och fler upptäcker fördelarna med att vara en del av något personligt och nära. Vår största styrka är vår förmåga att vara flexibla och anpassa träningen så att den passar alla.

Vår målsättning är tydlig – oavsett din nivå, ska du känna dig välkommen och inkluderad i vår träningsgemenskap.

Saker händer snabbt här, och vi utvidgade med ett nytt träninggym på övre våningen. I augusti 2022 blev vi stolta affiliates och ändrade vårt namn till Crossfit Kraftvärket Åkersberga.

Vi sätter värde på att erbjuda en mångfald av träningsklasser och vi kommer alltid att arbeta hårt för att göra Kraftvärket till Åkersbergas mest underhållande, mysigaste och bästa träningsdestination.

Vår mission är att inspirera, utmana och ge dig unika träningsupplevelser. I vårt årsprogram ingår spännande evenemang som Summer Games, Winter Games, Murph, Lift Off, medlemsfester med liveband, företagsevent, dansevent och träningsresor utomlands.

Kom och bli en del av vår fantastiska gemenskap – du är varmt välkommen!

Se våra coacher